Welkom in het karaktervolle Empel

Wist je dat Empel in de Middeleeuwen een Heerlijkheid vormde? En dat het dorp behoorde tot één van de vier Kwartieren van Maasland? Op deze historische grond staat vandaag de dag het moderne Empel. Een levendige en gemoedelijke wijk waar het bruisende en actieve dorpsleven omarmd wordt. Door zowel jong als oud. Eenheid in verscheidenheid noemen ze dat in Empel.

Starters, kinderen, senioren … iedereen beaamt het: in Empel is het heerlijk wonen. Het heeft alles in huis voor je dagelijkse behoeften, zoals de supermarkt, sportaccommodaties en basisscholen. En iets verderop - in winkelcentrum van Rosmalen en in het (toekomstige) centrum van de Groote Wielen - zijn nog meer voorzieningen. Om maar te zwijgen over grote buur ’s-Hertogenbosch. Dé plek bij uitstek om uitgebreid te shoppen, te borrelen in het café of te genieten van de vele restaurants of het theater.

De veelzijdigheid is hét grote voordeel van het ideaal gelegen Empel. Een stadswijk die het beste biedt van twee werelden: het comfort en de leefbaarheid van een dorp enerzijds en de dynamiek van de stad anderzijds. In Empelse Dries, aan de Hustenweg woon je in alle rust, terwijl de levendigheid nooit ver weg is.

Empelse Dries Empel “Wonen op jouw eigen wijze”

Empelse Dries Empel

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Een ideale ligging

Empel is een levendig stadsdeel van de gemeente ’s-Hertogenbosch en vormt een driehoek met de Maas en het Maximakanaal. De moderne wijk telt circa 6500 inwoners en is ingericht met alle dagelijkse voorzieningen. Dankzij de perfecte ligging nabij de snelwegen A59 en de A2 liggen Eindhoven, Tilburg, Nijmegen en Utrecht binnen handbereik.

Even naar ’s-Hertogenbosch ... en verder

Denkend aan Empel dwalen de gedachten al snel af naar ’s-Hertogenbosch. Een van de oudste steden van Nederland. En dat proef je direct in het culturele en bourgondische centrum. De markante binnenstad met haar prachtige Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, de koopmanswoningen en romantische straatjes. Verdwalen was nog nooit zo inspirerend.

Het gezellige ’s-Hertogenbosch verstaat de kunst van het genieten. Dankzij de veelzijdige horeca, maar ook door de boetiekjes en culturele instellingen. Niet voor niets is het de afgelopen jaren uitgeroepen tot de Meest Gastvrije Stad van Nederland.

Weet je wat óók het mooie is aan ’s-Hertogenbosch en Empel? De centrale ligging en ideale trein-, bus- en snelwegverbindingen. Hierdoor ligt heel Midden-Nederland aan je voeten. Van Nijmegen en Eindhoven tot Utrecht en Breda.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Empelse Dries, 57 duurzame woningen”

Contactpersonen Empelse Dries

Boumij Makelaars BV

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis

Het Waare Huis