Empelse Dries

Starters, gezinnen, senioren ... iedereen beaamt het: in Empelse Dries, is het heerlijk wonen. Empel heeft alles in huis voor je dagelijkse behoeften, zoals de supermarkt, sportaccommodaties en basisscholen. En iets verderop - in winkelcentrum Rosmalen en het toekomstige aanbod in de Groote Wielen - zijn nog meer voorzieningen. Om maar te zwijgen over grote buur ’s-Hertogenbosch. Dé plek bij uitstek om uitgebreid te shoppen, te borrelen in het café of te genieten van de vele restaurants of het theater.

De veelzijdigheid is hét grote voordeel van het ideaal gelegen Empel. Een stadswijk die het beste biedt van twee werelden: het comfort en de leefbaarheid van een dorp enerzijds en de dynamiek van de stad anderzijds. In Empelse Dries woon je in alle rust, terwijl de levendigheid nooit ver weg is.

Empelse Dries Empel “Wonen op jouw eigen wijze”

Empel is groen en weids. En dat zal zo blijven, doordat er weinig nieuwbouw plaatsvindt. De Empelse Dries is dan ook een unieke kans om een duurzame nieuwbouwwoning te kopen in een prachtig, natuurlijk gebied. Wonen met uitzicht op het Maximakanaal, in nabijheid van fiets en wandelroutes van de (Maas) uiterwaarden Empel.

Empelse Dries omvat in totaal 57 moderne en duurzame woningen aan de Hustenweg in Empel. Het aanbod bestaat uit een divers aanbod van 2- of 3laagse rij- en hoekwoningen en 6 riante vrijstaand geschakelde woningen.

Bekijk het woningaanbod

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in en blijf automatisch op de hoogte.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Empelse Dries, 57 duurzame woningen”

Contactpersonen Empelse Dries

Boumij Makelaars BV

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis

Het Waare Huis