De voorbereidingen van de woningen gaan door!

Geplaatst op 31-03-2020

Nu het coronavirus de wereld stevig in zijn greep houdt, zult u zich afvragen wat dit betekent voor de voortgang van de voorbereidingen en de bouw van de woningen in Empelse Dries. Voor u is het goed om te weten dat AM alles op alles zet om de afgesproken ontwikkeling en bouw van de woningen Empelse Dries door te kunnen zetten.

Ook de collega’s van AM die verantwoordelijk zijn voor ontwikkeling en verkoop van Empelse Dries en het projectteam bij Dura Vermeer werken door. Zij het dat zij dit allemaal vanuit huis doen en daarbij veel gebruik maken van telefoon, e-mail en online communicatietools (zoals microsoft teams en Skype). Ook de makelaarskantoren zijn beide geopend en zeer actief en betrokken. Op dit vlak is geen sprake van vertraging. Wij zijn via alle reguliere kanalen bereikbaar voor uw vragen.

We begrijpen dat u – zeker in deze tijd – vragen hebt. Hoe gaat het met de verkoop? Gaat de bouw door?
De belangstelling voor het project Empelse Dries blijft groot. Alle woningen zijn momenteel onder optie en de eerste koopcontracten zijn getekend.

De voorbereidingen voor de verkoop van de tweede fase (bouwnummers 1 t/m 18, woningtype A, AXL, B en BXL) loopt ook door. We verwachten u hier in het voorjaar over te kunnen informeren.
U kunt zich nog steeds aanmelden als reserve kandidaat of voor de tweede fase. Bekijk hier het huidige woningaanbod.

We verwachten u in het voorjaar verder te kunnen informeren over de verdere voortgang. En we verwachten in het najaar 2020 een aanvang te kunnen maken met de bouw.

Meer informatie?
Wilt u op voorhand al meer informatie over de verkoop van uw huidige woning, de waarde van uw woning of uw financiële situatie? Neem contact op met onze makelaars, zij staan u graag  te woord met advies en informatie.

  • De voorbereidingen van de woningen gaan door!

“Empelse Dries, 57 duurzame woningen”

Contactpersonen Empelse Dries

Boumij Makelaars BV

Boumij Makelaars BV

Het Waare Huis

Het Waare Huis